Gewoon buiten en buitengewoon in onze Chalet

Op deze idyllische locatie gaan informele gezelligheid en de natuur hand in hand. Of het nu gaat om een trouwfeest, verjaardagsdrink of bedrijfsevenement, wij veranderen deze groene oase in jouw feest- of eventlocatie.

— ik wens graag meer info
Chalet Park Ven zomer
Chalet Park Ven winter

Ons engagement

Wij streven ernaar om elke gelegenheid uniek en persoonlijk te maken. Wij halen hiervoor alles uit de kast om jouw feest of event tot in de puntjes te verzorgen naar jouw specifieke wensen.

Ons fundament is stevig en onze flexibiliteit grenzeloos. Daarom gaan we steeds aan de slag met onze geijkte formules die we graag verfijnen naar jouw persoonlijke wensen. Van een sfeervol decor tot een smakelijk menu, we werken graag gedreven mee aan de realisatie van jouw feest. Kortom, jouw feest, op jouw manier, met onze professionele touch.

Babyborrel
Communie
Lentefeest
Verjaardag
Huwelijk
Teambuilding
Personeelsfeest
Pensioen
Troostmoment
Chalet Park Ven zomer bij night met lichtjesPark Ven Chalet zomer terras Chalet Park Ven zomerChalet Park Ven wintersettingChalet Park Ven zomer trouw decoratie bloemenChalet terras wintersetting medewerkers steken kaarsen aan Park VenChalet feestje Park Ven dansende mensen
Duurzame producten

Ons eigen Sap Ven waar we trots op zijn, wordt geserveerd bij elk aperitief moment.

BIJ REGENWEER

Is moeder natuur slecht gezind? Geen nood, onze overdekte terrassen zorgen dat jouw feest niet letterlijk in het water valt.

CATERING

We kiezen voluit voor een eerlijke, verfijnde en ongecompliceerde keuken.

PARKING

Stress over parkeren? Dat is niet nodig. We hebben een ruime parking ter beschikking voor 200 wagens.

KIDS FRIENDLY

Kinderen vervelen zich nooit op Park Ven. Wij entertainen jouw kroost met o.a. een grote trampline, zandbak,…

Kikkerpoel

Zeg ja in een prachtige, natuurlijke omgeving in de nabijheid van een idyllische waterpartij, romantisch groen en wilde bloemen rondom.

OVERNACHTING

Wil je er een bijzondere dag- en nachtbeleving van maken? Neem intrek op ons terrein met jouw eigen tent of camper.

INKLEDING

We halen alles uit de kast om de omgeving fotoklaar te maken, aangepast aan de gelegenheid met ruimte voor jouw persoonlijke touch.

FACILITEITEN

Van audiovisuele apparatuur tot professionele voorzieningen, wij hebben alles in huis om voor jouw (bedrijfs)event.

Ik wens graag meer info

Bedankt voor jouw bericht, het is goed bij ons toegekomen. Binnen de 48U mag je een antwoord van ons verwachten, enkel op zondag en maandag nemen we op kantoor even pauze :)
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden van je bericht.
Park Ven decoratie

FAQ

Heb je een brandende vraag voor ons? We got your back! Onze FAQ-pagina biedt antwoorden op veelgestelde vragen over onze faciliteiten, diensten en evenementen.

Algemeen
Mogelijkheden
Catering
Business
Faciliteiten