Join us

Het succes van elk bedrijf staat of valt met haar medewerkers. Van de afwasser, kelner, tuinman tot chef-kok: iedereen speelt bij Park Ven een cruciale rol in het serveren van onze unieke beleving. En daarom zoeken we enthousiaste supermannen en -vrouwen om ons team te versterken.

Join us Park Ven medewerkers
For the love of friends, food and hospitality

Bij ons draait het niet alleen om het serveren van smaakmakende gerechten, maar om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor zowel gasten als medewerkers. Als lid van ons team krijg je de kans om je vaardigheden te tonen en te groeien, want tevreden medewerkers leiden tot tevreden gasten.

Geniet van flexibele werktijden die passen bij jouw levensstijl, grijp de kans om door te groeien binnen ons dynamisch team en vergeet de ‘funfactor’ niet: teamuitjes, afterworkdrinks en andere extraatjes staan regelmatig op de planning. Maar het beste van alles? Dat je op de meest idyllische locatie van Limburg werkt natuurlijk! :-)

Wist je trouwens dat werken bij Park Ven besmettelijk is? De vrolijke vibes, energieke sfeer en glimlach van onze gasten werken als een aanstekelijk virus. Zwicht jij binnenkort ook?

Park Ven medewerkers join us bbqPark Ven medewerkers join usPark Ven medewerkers join usPark Ven medewerkers join us ober opdienen eten aan gastenHoofdgebouw Park Ven grote zaal medewerkers aan het werkPark Ven medewerkers join us glas champagne

Vacatures

Ben jij klaar om te proeven van onze werkomgeving, waar onze liefde voor eten en gastvrijheid samenkomen in een heerlijke smaaksensatie? Ontdek onze vacatures.

Huishoudelijke duizendpoot
Meer lezen
Flexi's / Studenten
Meer lezen
Gepassioneerde foodie
Meer lezen

Ons team aan het woord

Bij Park Ven voel ik me thuis in een hecht team. Je draagt bij aan de mooiste momenten in mensenlevens en die inzet wordt enorm gewaardeerd en erkend. De heerlijke lunches en de idyllische omgeving waar ik elke dag in mag werken zijn de kers op de taart.

Na 29 jaar is het hier nog altijd even plezierig. De fijne werksfeer, de prachtige omgeving en alle tevreden klanten maken het voor mij aantrekkelijk om nog vele jaren te blijven.