Zorgeloos genieten in ons hoofdgebouw

Park Ven biedt perfect ingerichte zalen, passend bij het seizoen, met een hoog no-nonsense gehalte. Onze polyvalente ruimtes ademen elk een unieke en warme sfeer uit.

— ik wens graag meer info
Hoofdgebouw grote zaal Park Ven  overdekt terras feest tent
Hoofdgebouw grote zaal feest Park Ven

Grote zaal

Stap binnen in onze grote feestzaal met uitgestrekte glaspartijen, hoge plafonds en een zonnig terras dat uitnodigt tot genieten.

Huwelijk of andere viering op de planning? Met een gezelschap van 25 gasten tot een groep van 250 gasten, naargelang de formule, is onze grote zaal een ware kameleon die we telkens omtoveren naar jouw wensen. Starten met een aperitief in de buitenlucht of even ontsnappen aan al het feestgedruis? Ons overdekt terras biedt de ideale oplossing. Hier kunnen jouw gasten volop genieten van het prachtige uitzicht dat ons vijverpark te bieden heeft.

— ik wens graag meer info
Hoofdgebouw grote zaal Park Ven event ontbijtHoofdgebouw fonteinzaal Park Ven decoratie

Fonteinzaal

Ook voor kleinere gelegenheden hebben we de perfecte setting. Onze fonteinzaal met een capaciteit van 20 tot 40 gasten is de ideale zaal voor kleine gezelschappen. Of het nu gaat om een communiefeest, troostmoment of kleine vergadering, in de Fonteinzaal geniet je van een warme, aangename sfeer waar goede gesprekken en bijzondere momenten tot bloei komen.

— ik wens graag meer info
Hoofdgebouw Park Ven grote zaal dansvloer dansfeestHoofdgebouw Park Ven grote zaal trouwfeest huwelijkskoppelHoofdgebouw Park Ven grote zaal opdienen feestHoofdgebouw overdekt terras tent Park Ven grote zaalHoofdgebouw feestzaal grote zaal klappen Park VenHoofdgebouw Park Ven grote zaal gedekte tafels decoratiePark Ven huwelijk grote zaal

Ons engagement

Wij streven ernaar om elke gelegenheid uniek en persoonlijk te maken. Wij halen hiervoor alles uit de kast om jouw feest of event tot in de puntjes te verzorgen naar jouw specifieke wensen.

Ons fundament is stevig en onze flexibiliteit grenzeloos. Daarom gaan we steeds aan de slag met onze geijkte formules die we graag verfijnen naar jouw persoonlijke wensen. Van een sfeervol decor tot een smakelijk menu, we werken graag gedreven mee aan de realisatie van jouw feest. Kortom, jouw feest, op jouw manier, met onze professionele touch.

Babyborrel
Communie
Lentefeest
Verjaardag
Huwelijk
Teambuilding
Personeelsfeest
Pensioen
Troostmoment
Duurzame producten

Ons eigen Sap Ven waar we trots op zijn, wordt geserveerd bij elk aperitief moment.

BIJ REGENWEER

Is moeder natuur slecht gezind? Geen nood, onze overdekte terrassen zorgen dat jouw feest niet letterlijk in het water valt.

CATERING

We kiezen voluit voor een eerlijke, verfijnde en ongecompliceerde keuken.

PARKING

Stress over parkeren? Dat is niet nodig. We hebben een ruime parking ter beschikking voor 200 wagens.

KIDS FRIENDLY

Kinderen vervelen zich nooit op Park Ven. Wij entertainen jouw kroost met o.a. een grote trampline, zandbak,…

KIOSK

Een schaduwrijke plek met speelse lichtinval, perfect voor een ceremonie of muzikaal intermezzo op jouw feest.

OVERNACHTING

Van onze loft NOK70 tot intrek op ons terrein, wij bieden verschillende slaapmogelijkheden.

INKLEDING

We halen alles uit de kast om de omgeving fotoklaar te maken, aangepast aan de gelegenheid met ruimte voor jouw persoonlijke touch.

FACILITEITEN

Van audiovisuele apparatuur tot professionele voorzieningen, wij hebben alles in huis om voor jouw (bedrijfs)event.

Ik wens graag meer info

Bedankt voor jouw bericht, het is goed bij ons toegekomen. Binnen de 48U mag je een antwoord van ons verwachten, enkel op zondag en maandag nemen we op kantoor even pauze :)
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden van je bericht.
Park Ven decoratie

FAQ

Heb je een brandende vraag voor ons? We got your back! Onze FAQ-pagina biedt antwoorden op veelgestelde vragen over onze faciliteiten, diensten en evenementen.

Algemeen
Mogelijkheden
Catering
Business
Faciliteiten